Hjem > Om os >Hvorfor os?

Hvorfor os?

Fantastisk team, god service, flotte resultater

Hos Xiamen Hongyu Intelligent Technology Co., LTD forstår vi, at du har brug for en produktionspartner, som du kan stole på for at få arbejdet gjort rigtigt.

Derfor ansætter vi kun de bedste teknikere og kontorpersonale, som vil hjælpe dig gennem hvert trin i processen. Det er også grunden til, at vi investerer i udstyr af høj kvalitet og har en fuldt bemandet QC-afdeling, der omhyggeligt tjekker dine dele for at sikre, at de er i overensstemmelse med specifikationerne.

Uanset om du har brug for hjælp til at udvikle en prototype eller en partner til at håndtere produktionen af ​​dine dele, giver vores erfaring i branchen os mulighed for at servicere dig og få arbejdet gjort.

Hvis du har snævre tolerancer og et projekt, der kræver den største omhu, klarer vi opgaven rigtigt hver gang.

Moderne forretningsdrift

Vi har implementeret et ERP-system for at sikre, at vores virksomheds informationsbehandling og -styring er fuldt moderniseret og for at maksimere produktionseffektiviteten.

Kvalitetskontrol

Vi har implementeret strenge kvalitetskontrolforanstaltninger på tre stadier af fremstillingsprocessen. Vi udfører grundige råvareinspektioner, procesinspektioner og slutinspektioner.

Lær mere "

Anmod om et tilbud på præcisionsdele

Har du brug for et tilbud på din højpræcisionsdel? Kontakt os nu på telefon, e-mail eller via vores kontaktformular.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept